Nieuwsbrief

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Door de ingang van de nieuwe AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) op 25-5-2018 dient school opnieuw toestemming te vragen aan ouders/medewerkers om bijv. een foto op de schoolgids of de website te plaatsen. Vereniging de Akker is bezig met het samenstellen van een toestemmingsformulier. Aangezien het niet lukt voor vrijdag om van iedereen toestemming te vragen en te krijgen, halen wij een aantal zaken offline. Hieronder valt onder andere: de schoolgids (foto's van leerlingen), nieuwsbrieven, teamfoto's en Facebook. Deze laatstgenoemde is, los van de AVG, al veel in het nieuws geweest om diverse privacyredenen. Wij zullen als school gaan kijken op welke juiste manier wij ouders op de hoogte kunnen stellen van schoolzaken. U wordt hierover geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Steven van Bessen
Directie Timotheüsschool Oldebroek

Timotheüsschool
Tulpstraat 1
8096 BV Oldebroek
0525 - 63 18 23

Kalender Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Twitter/Facebook

Op donderdagmiddag 17 mei zijn de kinderen van groep 4, 5 en 6 naar een muzikale middag van Concordia geweest! Het was erg geslaagd!
Vandaag hebben de kinderen van groep 7 en 8 van de plusklas hun onderzoek en filmpjes gepresenteerd aan klasgenoten… https://t.co/gHfrtVSqED
Koningsspelen deel 2
Koningsspelen deel 1