Oudercommissie
Even voorstellen, wij zijn de oudercommissie. De oudercommissie verzorgt onder andere de leuke activiteiten op school zoals dierendag, het sinterklaasfeest, kerstfeest, het paasontbijt en natuurlijk ook de fietstocht.
We hebben een vrijwilligerslijst wat betreft de hulp die we wel eens nodig hebben met bijvoorbeeld de fietstocht. Lijkt het je leuk om ook eens te helpen, schroom niet en trek één van ons aan de jas. Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook!

Met vriendelijke groet, de oudercommissie

Leden van de oudercommissie:

• Miranda Fijn (voorzitter)
  • Janine van Loo (voorzitter)
  • Mandy van Norel (secretaris)
  • Helga Slot (penningmeester)
  • Bertha Lokhorst
  • Helen Veldman