Continurooster

Sinds het schooljaar 2018-2019 werken wij met een continurooster; dit houdt in dat kinderen op school onder toezicht van een leerkracht in de klassen eten. Op de Timotheüsschool hanteren wij daarin het vijf-gelijke-dagen model. Alle kinderen gaan van 8:30 uur tot 14:15 uur naar school, dit geldt voor alle groepen. Ouders geven zelf eten en drinken mee, school biedt op woensdag, donderdag en vrijdag schoolfruit aan gesubsideerd door de EU.

Het werken met een continurooster brengt veel rust met zich mee. Dit komt de onderwijstijd ten goede. Daarnaast biedt het kinderen de mogelijkheid om na schooltijd helemaal te ontspannen, ze hoeven niet meer terug naar school.

We wensen u en jou een gelukkig, gezond en leerzaam 2019! ✨