Aanmelden

Wanneer u uw kind wilt aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de Timotheüsschool.

Dit kunt u doen door te bellen: 0525-631823 of te mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langskomen kan ook altijd. Meestal wordt er van te voren een kennismakingsgesprek en een rondleiding gehouden, tijdens dit moment krijgt u informatie over de school waarop u uw keuze kunt baseren. Wanneer u besluit om uw kind aan te melden, dan kunt u daarvoor op school een geel aanmeldingsformulier krijgen. Hierop vult u de algemene gegevens in. Het formulier kunt u retourneren, waarna wij de aanmelding verwerken. Uw kind is dan nog niet ingeschreven.  Wanneer u uw kind aanmeldt, zal school met u contact opnemen. U krijgt dan een intakeformulier waar u een aantal releventa zaken over uw gezin en uw kind kunt noteren. Daarna wordt er een huisbezoek gepland. Tijdens dit huisbezoek wordt er aanvullende informatie over de groep gegeven en over uw kind gevraagd. Wanneer de wendagen zijn overlegd, krijgt u een inschrijfbewijs. Uw kind is dan definitef ingeschreven. De startdatum is dan al bepaald.

In het kort:

Contact met school